Du tänker på annat än städning
  • Featured Img 2 Featured Img 2
  • Vår passion är vår styrka.

    Featured Img 1 Featured Img 2

Om HemMaid

Featured Img 2Jag som startade HemMaid – Stockholm heter Malgorzata Boniecka. År 2014 valde jag att bli min egen chef efter flera års erfarenhet i städbranschen.


Jag är hörselskadad och tycker att det är spännande att se möjligheter istället för svårigheter. Jag tror att det är viktigt att skapa en miljö som ger en god kommunikation mellan dig som kund och oss. Bra relation är högt prioriterat hos mig.Min bakgrund är arbete med matlagning och städning. Omsorg och arbete nära människor är min stora passion och därför kändes ett eget städföretag som ett helt rätt val! Vårt mål är att du som kund ska vara nöjd med arbetet du får utfört så att du kan använda din tid till roligare saker.


Jag tror att det finns en personlig lösning till alla. HemMaids idé är att alla ska vara välkomna som kund hos oss och att bemötandet ska vara personligt. Kvicka tankar ger kvalitativa helhetslösningar som i sin tur ger nöjda kunder! Det ger mig stor glädje!
Varför du ska anlita oss• Tydlighet i våra tjänster och priset

Både när det gäller städning och övriga tjänster är vår ambition att du som kund ska få en tydlig bild över vad som ingår i vårt avtal samt vad det kommer att kosta. Inga dolda avgifter.


• Flexibilitet i uppdraget

Varje uppdrag är unikt. En del kunder vill ha enkelhet och trivs bäst med att lämna detaljerna till oss. Andra kunder vill vara mer involverade, och då sätter vi oss gärna ner ett tag för att diskutera era behov och komma fram till passande lösningar tillsammans.


• Professionalitet i utförandet

För en korrekt städning är användandet av rätt städutrustning och städteknik viktigt. Vi använder oss av moderna städmetoder som ser till att ditt hem blir effektivt rent och att den som städar inte utsätts för tunga belastningsskador i onödan.


Vårt företag är byggt på goda rekommendationer från våra kunder, allt från företag till privatpersoner. Vi har aldrig gjort någon reklam tills nu. Utan det är vår fina kvalitet och låga priser som gjort våra kunder nöjda.